Gevel belettering Kontent Structures

Vandaag hebben we een prachtige gevelbelettering mogen uitvoeren voor Kontent Structures, een indrukwekkend project dat niet alleen de zichtbaarheid van het bedrijf verbetert, maar ook zijn professionele uitstraling versterkt.

Ontwerp en Materialen

De belettering is uitgevoerd in de kenmerkende kleuren blauw en wit, die perfect aansluiten bij de huisstijl van Kontent Structures. Het ontwerp combineert moderne esthetiek met helderheid en leesbaarheid, wat essentieel is voor een effectieve gevelbelettering. Voor de materialen is gekozen voor Prepanel van 3mm dik met een glanzende afwerking. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en weerbestendig, maar geeft ook een strakke en professionele look aan de gevel.

Uitdagingen en Uitvoering

Een van de grootste uitdagingen van dit project was de hoogte van het bedrijfspand in Alphen aan den Rijn. Om de belettering op de juiste plek te installeren, was het gebruik van een hoogwerker noodzakelijk. Dit vereiste nauwkeurige planning en veiligheidsoverwegingen, maar dankzij de expertise en zorgvuldigheid van ons team verliep de installatie vlekkeloos.

Resultaat

Het eindresultaat is indrukwekkend: de nieuwe gevelbelettering trekt onmiddellijk de aandacht en straalt de professionaliteit en betrouwbaarheid uit die kenmerkend zijn voor Kontent Structures. De combinatie van blauw en wit zorgt voor een frisse en moderne uitstraling, terwijl de glanzende afwerking een luxe gevoel toevoegt.

Impact

De nieuwe gevelbelettering zal zeker bijdragen aan de zichtbaarheid en herkenbaarheid van Kontent Structures. Klanten en bezoekers kunnen het bedrijf nu gemakkelijk vinden, en de strakke, professionele uitstraling versterkt het imago van het bedrijf als een betrouwbare en hoogwaardige dienstverlener in hun sector.

We zijn trots op dit project en kijken uit naar de positieve impact die het zal hebben op Kontent Structures. Het was een genoegen om deze mooie gevelbelettering uit te voeren en bij te dragen aan het succes van dit geweldige bedrijf.